Περιποίηση Προσώπου

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Στο κέντρο La mia estetica, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάθε δέρμα είναι ξεχωριστό και μοναδικό. Για αυτό άλλωστε τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται είναι εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας.
Παρόλο αυτά ενδεικτικά για κάθε περίπτωση είναι:

Ενα τέλεια σχεδιασμένο εργαλείο για να κάνει μαγικά στο δέρμα σας:

Aqua Diamond

Ενα τέλεια σχεδιασμένο εργαλείο για να κάνει μαγικά στο δέρμα σας, καθώς χρησιμοποιεί τις φυσικές θεραπευτικές δυνάμεις του νερού και του οξυγόνου για να απολεπίσει εύκολα το δέρμα, δημιουργώντας βαθιά ενυδάτωση για να επιτύχει το αποτέλεσμα αναζωογόνησης και λεύκανσης του δέρματος, δίνοντας σας ένα φρέσκο ​​πρόσωπο! Διαθέτει λαβές πολλαπλών λειτουργιών που καθαρίζουν σε βάθος και αναζωογονούν το δέρμα, αφαιρούν τα μαύρα στίγματα, θρέφουν και αναζωογονούν το δέρμα, αυξάνουν την ελαστικότητα και τη ζωτικότητα του δέρματος και βελτιώνουν την υφή.

 1. Λειτουργεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Είτε έχετε ευαίσθητο δέρμα είτε ακμή, ξηρό ή λιπαρό, το Aqua Diamond θα λειτουργήσει για εσάς.
 2. Υψηλή ικανοποίηση πελατών. Το μεγαλύτερο μέρος του δέρματος παρουσιάζει μια σταθερά ορατή υγιή λάμψη μετά τη θεραπεία με Aqua Diamond.
 3. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε μακιγιάζ την ίδια μέρα.
 4. Άμεσα αποτελέσματα. Επειδή η θεραπεία είναι μη επεμβατική, μπορείτε να δείτε θετικά αποτελέσματα αμέσως.

Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα για μια φωτεινή & υγιή λάμψη.

AquaDiamond
Εξατομικευμένος βαθύς καθαρισμός προσώπου

Η αρχή για ένα όμορφο, υγιές δέρμα και το πρώτο απαραίτητο βήμα περιποίησης δεν είναι άλλο από τον βαθύ καθαρισμό.
Στον βαθύ καθαρισμό αφαιρούμε οξειδωμένο σμήγμα, νεκρά κύτταρα, ρύπους, σκόνη και τοξίνες και καθαρό πλέον το δέρμα βελτιώνει τις κυτταρικές του λειτουργίες, τα προϊόντα περιποίησης απορροφούνται καλύτερα και είναι ιδανική προετοιμασία πριν από άλλες θεραπείες προσώπου.

Ο βαθύς καθαρισμός είναι μια αγωγή που απαιτεί γνώσεις δερματολογίας και αισθητικής για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ωφέλη :

 • Απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα
 • Καθαρίζονται τα μαύρα στίγματα
 • Μειώνεται το σμήγμα
 • Κλείνουν οι πόροι, (αφού έχουν καθαριστεί)
 • Μειώνονται οι ουλές και τα σημάδια
 • Αντιμετωπίζονται περιπτώσεις ακμής
 • Επαναφέρεται η λάμψη
 • Η επιδερμίδα γίνεται λεία και καθαρή.
Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Βαθύς καθαρισμός προσώπου ενδύκνειται για λιπαρές επιδερμίδες και για εκείνες που έχουν τάση ακμής.

Βήματα θεραπείας:

 • Καθαρισμός προσώπου με ειδικά σχεδιασμένο προιόν
 • Εφαρμογή AQUA DIAMOND υδροδερμοαπόξεσης για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων
 • Εφαρμογή κερατολυτικής lotion σε συνδυασμό με ολιγόλεπτο ατμό αν χρειαστεί
 • Εξαγωγή με δαχτυλοπιέσεις
 • Τέλος ,γίνεται εφαρμογή οξέων νεότερης γενιάς για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος καθώς και εφαρμογή ενυδατικής μάσκας CASMARA.

Δεν παραλείπεται το αντηλιακό αφού ολοκληρωθεί η θεραπεία.

Ήπιος καθαρισμός προσώπου

Ήπιος καθαρισμός προσώπου ο οποίος ,ενδείκνυται για πιο ευαίσθητες και λεπτές επιδερμίδες.

Βήματα θεραπείας:

 • Καθαρισμός προσώπου με ειδικά σχεδιασμένο προιόν
 • Εφαρμογή AQUA DIAMOND υδροδερμοαπόξεσης για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων
 • Εξαγωγή σμήγματος με καθαριστικούς υπερήχους
 • Ενυδάτωση με προιόντα που περιέχουν προβιοτικά για αποκατάσταση του μικροβιώματος
 • Τέλος ,γίνεται εφαρμογή οξέων νεότερης γενιάς για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος καθώς και εφαρμογή ενυδατικής μάσκας CASMARA.

Δεν παραλείπεται το αντηλιακό αφού ολοκληρωθεί η θεραπεία.

RESCUE SKIN

Tο ευαίσθητο δέρμα είναι μία υπόθεση και των δύο φύλων, αφορά  διάφορους τύπους, ο καθένας από τους οποίους έχει τη δική του ιδιαιτερότητα. Τα κοινά χαρακτηριστικά που εμφανίζουν σχετίζονται κυρίως με τη φυσιολογία τους. Πρόκειται για λεπτά και συνήθως ανοιχτόχρωμα δέρματα. Είναι εκείνα με διαταραγμένο επιδερμικό φραγμό, γεγονός που τα καθιστά πιο ευάλωτα σε εξωγενείς παράγοντες. Παρουσιάζουν μειωμένη ανοχή σε μακροχρόνια χρήση καλλυντικών και εκδηλώνουν ενοχλητικά συμπτώματα.

Υπάρχει μία σειρά συμπτωμάτων, που ίσως οφείλονται σε ευαίσθητο δέρμα. Ένα δέρμα αφυδατωμένο είναι αυτόματα ένα δέρμα ευαίσθητο. Η λιπαρότητα επίσης είναι μία συνθήκη, η οποία καθιστά ένα δέρμα πιο ευάλωτο και ευαισθητοποιημένο. «Τραβήγματα», μικρές ρυτίδες, δυσανεξία, αλλεργίες, κνησμός, ερυθρότητα, ευαισθησία στο σκληρό νερό, τσούξιμο και μειωμένη ή μηδενική ανοχή σε καλλυντικά προϊόντα υποδηλώνουν ένα ευαίσθητο δέρμα.

Βήματα:

 • Καθαρισμός προσώπου με ειδικά σχεδιασμένο καθαριστικό για ευαίσθητα δέρματα
 • Εφαρμογή οξέων ελεγχομένης διείσδυσης που στοχεύουν στην αποκατάσταση της χρόνιας ερυθρότητας και της ροδόχρου νόσου και έχει αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.
 • Οξυγονοθεραπεία με τη χρήση του Aqua Diamond
 • ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
 • Αντηλιακό
SMOOTH TEXTURE

Μείωση διεσταλμένων πόρων

Οι Διεσταλμένοι Πόροι του δέρματος είναι υπεύθυνοι για την αλλοίωση της λείας όψης και υφής της επιδερμίδας, η οποία φαίνεται βαριά και κουρασμένη. Οι Διεσταλμένοι Πόροι, μπορεί να εμφανιστούν και σε άντρες και σε γυναίκες. Τα σημεία στα οποία εντοπίζονται κυρίως, είναι η περιοχή της μύτης, τα μάγουλα, το πηγούνι και το μέτωπο. Οι βασικότεροι παράγοντες που έχουν συσχετιστεί με την εμφάνισή τους, είναι:

 • Η λιπαρή επιδερμίδα
 • Οι ορμονικές αλλαγές (λόγω εμμήνου ρύσεως, εγκυμοσύνης ή εμμηνόπαυσης)
 • Η ηλικία
 • Οι κληρονομικοί παράγοντες

Βήματα:

 1. Καθαρισμός με ειδικό καθαριστικό προσώπου
 2. Υδροδερμοαπόξεση για απομάκρυνση νεκρών κυττάρων με τη συσκευή AQUA DIAMOND
 3. Εφαρμογή μανδελικού οξέως νεότερης γενιάς
 4. Ενυδάτωση προσώπου
 5. Αντηλιακό
GOODBYE ACNE

Η ακμή, είναι μια δερματική πάθηση που οφείλεται στην αυξημένη παραγωγή σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες του δέρματος. Νεκρά κύτταρα και σμήγμα συσσωρεύονται προκαλώντας τον φραγμό των πόρων.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η διαδικασία αυτή σταματά εκεί, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται τα πρώτα συμπτώματα της ακμής: λευκά και μαύρα στίγματα. Αυτός ο τύπος είναι γνωστός ως «μη φλεγμονώδης ακμή». Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, τα βακτήρια που βρίσκονται στο παγιδευμένο σμήγμα πολλαπλασιάζονται προκαλώντας φλεγμονή στο δέρμα και την εμφάνιση φλυκταινών (επιφανειακά σπυράκια).

Βήματα:

 • Καθαρισμός με ειδικό καθαριστικό προσώπου
 • Εφαρμογή οξέων νεότερης γενιάς κατά της ακμής
 • Ήπια εξαγωγή σμήγματος (αν χρειάζεται)
 • Ενυδάτωση προσώπου με προϊόντα που επαναφέρουν την ισορροπία του μικροβιώματος
 • Μάσκα εξισορρόπησης της λιπαρότητας
 • Αντηλιακό
YEARS YOUNGER

Eίναι ειδικά σχεδιασμένη σειρά θεραπειών για να αντιμετωπίσει όλα τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης: φωτογήρανση, χρονογήρανση, αλλαγές στο χρώμα του δέρματος, θαμπή όψη και επιφανειακές και μεσαίου βάθους λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

 1. Εφαρμογή Aqua Diamond για απομάκρυνση νεκρών κυττάρων
 2. Οξυγονοθεραπεία
 3. Εφαρμογή μονοξέων νεότερης γενιάς
 4. Εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων  για ανόρθωση προσώπου, ανόρθωση δέρματος γύρω από τα μάτια, αφαίρεση ρυτίδων και αναζωογόνηση δέρματος (link μηχανήματος)
 5. Microneedling μεσοθεραπεία

Η τεχνολογία micro-needling, κατά την οποία πολλαπλές ακίδες διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με τη λειτουργία αυτόματης δόνησης. Καθώς η κεφαλή κινείται πάνω στην επιφάνεια του προσώπου, δημιουργούνται μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα και διεγείρεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου.

Οι μικρο-οπές συγκρατούν έως και 80% περισσότερα θρεπτικά συστατικά που εφαρμόζονται στην επιδερμίδα. Η ενισχυμένη αυτή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών διεγείρει τη διαδικασία αναδόμησης του δέρματος.

SHINY SKIN

Η θεραπεία από τη σειρά της Mesoesthetic  αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα που δρα στην όλη διαδικασία δημιουργίας πανάδων. Με αυτό το τρόπο αφαιρείται όλη η συσσωρευμένη μελανίνη που είναι εντοπισμένη στις στιβάδες του δέρματος αλλά παράλληλα εμποδίζει το σχηματισμό νέων κηλίδων.

Η θεραπεία από τη σειρά της Mesoesthetic  είναι θεραπεία λεύκανσης που αφαιρεί πλήρως τις κηλίδες και αποτρέπει την επανεμφάνιση τους βραχυπρόθεσμα, ενώ μακροπρόθεσμα διατηρεί υπό έλεγχο την τάση της υπερμελάγχρωσης του δέρματος.

Η θεραπεία από τη σειρά της Mesoesthetic  αποτελείται από 4-6 συνεδρίες  που είναι απαραίτητες να γίνουν για να επιτύχουμε μοναδικά αποτελέσματα.

Ταυτόχρονα με τα συνεδρίες συνίσταται και ειδική αγωγή-πρόγραμμα για το σπίτι για τα μέγιστα αποτελέσματα.

LAST MINUTE GLOW

Πολλές φορές λόγω έλλειψης χρόνου παραλείπεται η επιμελής φροντίδα του δέρματος με αποτέλεσμα πριν από ένα event όπως είναι η ημέρα του γάμου να υπάρχει το άγχος για την εμφάνιση του δέρματος.

Στο La Mia Estetica έχουμε δημιουργήσει ένα πρωτόκολλο σύντομο που μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα κι δύο μέρες πριν, ώστε να δωθεί στο δέρμα η λάμψη που του αρμόζει σε μία τέτοια περίσταση.

Τα μούρα Goji είναι θρεπτικά, σύμφωνα με αρκετές έρευνες, περιέχουν περισσότερη βιταμίνη C από ένα πορτοκάλι, περισσότερη β-καροτίνη από τα καρότα και περισσότερο σίδηρο από το κόκκινο κρέας.

Ο συνδυασμός αυτών των θρεπτικών συστατικών μεταφράζεται σε μεγάλα οφέλη για τον οργανισμό σας και κατά συνέπεια για το δέρμα σας.

Βελτιώνουν ακόμη και τον τόνο του δέρματος και μειώνουν τις λεπτές γραμμές. Τα μούρα Goji έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και αμινοξέα, τα οποία βοηθούν να εξασθενίσουν τα σημάδια της φωτογήρανσης και να εξομαλύνουν τις λεπτές γραμμές.

Βήματα:

 1. Εφαρμογή καθαριστικών υπερήχων.
 2. Ενζυμικό peel με βάση τον ενεργό άνθρακα
 3. Ενυδάτωση με προιόντα από τη σειρά της mesoesthetic
 4. Μάσκα με GOJI BERRY EXTRACT, BETAINE EXTRACT, ΜΕΛΙ, ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ
 5. Ολοκληρώνεται με εφαρμογή αντηλιακού
ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η φωτοδυναμική θεραπεία είναι το τελευταίο επαναστατικό θαύμα στον τομέα της ιατρικής αισθητικής. Είναι μία τεχνική που βασίζεται στην τόνωση, την ανάπλαση και την αποκατάσταση του δέρματος που επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό της συσκευής που παράγει φως σε διάφορα μήκη κύματος.

Τα διάφορα προβλήματα της επιδερμίδας αντιμετωπίζονται με τη δύναμη της ακτινοβολίας. Καθεμία από τις θεραπευτικές χρωματικές  αποχρώσεις που εκπέμπεται από χαμηλής ισχύος μήκη κύματος LED αντιμετωπίζει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα της επιδερμίδας.

Το κοκκινο φως ( 630nm) : Διεγείρει το κολλαγόνο και την ελαστίνη καθώς και την αναγέννηση κυττάρων είναι η ιδανική επιλογή για την αντιγήρανση.

Το πράσινο φως (530 nm) : Αναστέλλει την περίσσεια μελανίνης και διεγείρει το κολλαγόνο και την ελαστίνη είναι η ιδανική επιλογή για την εξάλειψη των δυσχρωμιών (πανάδες).

Το κίτρινο φως ( 590nm) : Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και δρα κατά της ροδόχρου νόσου.

Το μπλε φως ( 425 nm) : Έχει ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητες και δρα κατά της ακμής.

Χρειάζονται 4-6 συνεδρίες στο σύνολο οι οποιές επαναλαμβάνονται ανά 10 μέρες .

Η θεραπεία είναι ανώδυνη και με εξαιρετικά αποτελέσματα.

* Συνδυάζεται εξαιρετικά στην ίδια συνεδρία με τον ήπιο και με τον βαθύ καθαρισμό προσώπου.

ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΒΑΛ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF;

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν ένα καινοτόμο εργαλείο της αισθητικής. Εισχρωρούν στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας διεγείροντας τους ινοβλάστες οι οποίοι σε συνέχεια παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη,τα δύο δομικά στοιχεία του δέρματος. Κατά αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η σύσφιξη της επιδερμίδας.

Είναι μία μέθοδος ανώδυνη , σύντομη καθώς και είναι κατάλληλη για όλες τις εποχές του χρόνου.

ΠΟΤΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ;

Για το τελικό αποτέλεσμα των ραδιοσυχνοτήτων απαιτούνται 6-8 συνεδρίες οι οποίες, εκτελούνται ανά εβδομάδα. Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες η επιδερμίδα γίνεται πιο σφιγηλή και λαμπερή.

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ;

Τις ραδιοσυχνότητες μπορεί κάποιος να τις επιλέξει από τη στιγμή που θα  διακρίνει τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης της επιδερμίδας.Αποτελεί ιδανική λύση για την ανόρθωση του οβάλ του προσώπου, τη διόρθωση του περιγράμματος του λαιμού καθώς και των ενοχλητικών κάθετων γραμμών στο ντεκολτέ.

Στο LA MIA ESTETICA οι ραδιοσυχνότητες που επιλέγουμε είναι του μηχανήματος BODYSHAPE με την ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή γαι το πρόσωπο. Οι ραδιοσυχνότητες που διαθέτει είναι πολυπολικές και υψηλών συχνοτήτων που δρούνε απευθείας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Επικοινωνία
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Σάββατο: 10:00 – 16:00

Κυριακή: Κλειστά

Newsletter

La Mia Estetica © 2024 All rights reserved.
Designed By Ornicom Web Solutions

La Mia Estetica © 2024 All rights reserved.
Designed By Ornicom Web Solutions