ΠΡΟΦΙΛ

LA MIA ESTETICA
Ινστιτούτο Αισθητικής

Το 2021 μια παρέα με 12 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αισθητικής αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό ινστιτούτο αισθητικής. Τους έμπειρους αυτούς επαγγελματίες τους ένωσε το κοινό κίνητρο για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, έχοντας κοινές αρχές όπως αυτή της γνώσης, της τεχνογνωσίας και της ειλικρινείας.

Στο LA MIA ESTETICA η φιλοσοφία που ακολουθείται είναι αυτή του εξατομικευμένου πρωτοκόλλου. Κατά την επίσκεψη σας στον χώρο μας γίνεται η αξιολόγηση των αναγκών σας είτε αυτό αφορά το πρόσωπο σας είτε το σώμα σας. Λαμβάνουμε υπόψη τις ανάγκες σας και τον τρόπο ζωής σας. Στη συνέχεια σχεδιάζουμε πρωτόκολλο θεραπειών ειδικά για εσάς , σεβόμενοι τη μοναδικότητα του κάθε οργανισμού και ενστερνιζόμενοι ότι οι θεραπείες δεν μπορούν να είναι το ίδιο τυποποιημένες για όλους

Στο φιλόξενο και μινιμαλιστικά διακοσμημένο χώρο του στη Λεωνίδου 6 (Μέγαρο Θεοδοσίου), θα βρείτε υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου που πραγματοποιούνται με πρωτοποριακά υλικά και μηχανήματα αισθητικής, από οίκους της Ευρώπης και της Αμερικής, διεθνώς αναγνωρισμένους και καταξιωμένους.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Οι παροχές του χώρου αφορούν περιποιήσεις Προσώπου, Σώματος και Αποτρίχωσης καλύπτοντας σφαιρικά την ανάγκη για ολοκληρωμένη ομορφιά και υγεία.
Στο LA MIA ESTETICA το επιστημονικά καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό του θα φροντίσει για την περιποίησή σας από τις απλές καθημερινές υπηρεσίες ομορφιάς μέχρι τις πλέον εξελιγμένες και δραστικές θεραπείες αισθητικής, χωρίς όμως τις παρενέργειες και τον χρόνο αποθεραπείας που συνήθως απαιτείται μετά από ιατρικές πράξεις.

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, είτε είναι η απλή χαλάρωση μετά από μια δύσκολη ημέρα, η προετοιμασία σας για ένα μεγάλο γεγονός όπου πρέπει να ακτινοβολείτε ή η αντιμετώπιση σοβαρότερων καταστάσεων του δέρματος όπως η ακμή, οι πανάδες, οι ρυτίδες ή η κυτταρίτιδα, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς του LA MIA ESTETICA. Αυτοί θα σας προτείνουν τον κατάλληλο συνδυασμό αγωγών και καλλυντικών προϊόντων για τις δικές σας μοναδικές ανάγκες, πάντα σε τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές.

Έχετε απορίες;

Μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22310.20130 ή να στείλετε μήνυμα μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μας

SOCIALS

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωνίδου 6 (Μέγαρο Θεοδοσίου), ΤΚ: 35132 Λαμία
Τηλ: 22310 20130
Κιν: 698 371 3586
Email: lamiaestetica2022@gmail.com

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωνίδου 6 (Μέγαρο Θεοδοσίου), ΤΚ: 35132 Λαμία
Τηλ: 22310 20130
Κιν: 698 371 3586
Email: lamiaestetica2022@gmail.com

Επικοινωνία
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Σάββατο: 10:00 – 16:00

Κυριακή: Κλειστά

Newsletter

La Mia Estetica © 2024 All rights reserved.
Designed By Ornicom Web Solutions

La Mia Estetica © 2024 All rights reserved.
Designed By Ornicom Web Solutions