Laser Αλεξανδρίτη

Laser Αλεξανδρίτη Lutronic CLARITY II

Εξασφαλίστε βελούδινο και καθαρό δέρμα ανώδυνα τώρα, με την εγγύηση, την υψηλή ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα ενός επωνύμου Alexandrite laser, του CLARITY ΙΙ της LUTRONIC  μοντ.2022 hybrid με Intelligent Tracking  με ψυχρό αέρα Cryo Z και ψυκτικό !
Η σωστή Laser αποτρίχωση θέλει τον καλύτερο Αλεξανδρίτη της αγοράς!!

Το μηχάνημα αποτρίχωσης Laser Clarity II συνιστάται για:

Αποτρίχωση προσώπου σώματος

Γνωρίστε τον δυνατότερο Αλεξανδρίτη για laser αποτρίχωση.
Το Clarity II είναι ο νεότερος καθαρός ALEXANDRITE της αγοράς με καινοτόμα τεχνολογία και πλεονεκτήματα που μας λύνουν τα χέρι.

Με την IntelliTrak™ Technology και τις κεφαλές που πλέον φτάνουν τα 25mm κάλυψης, κυλάει πάνω στο δέρμα και ρυθμίζει από μόνο του τη συχνότητα παλμών. Έτσι είναι έως 45% πιο γρήγορος alexandrite από τα υπόλοιπα μηχανήματα ,αφού κάνει ολοσωματικό σε λιγότερο από 45 λεπτά.

Ταυτόχρονα με το Temperature Sensing, έναν ειδικό αισθητήρα ανίχνευσης της θέρμανσης του δέρματος πάνω στην κεφαλή , μας προφυλάσσει από τους ερεθισμούς και τα εγκαύματα. Στην περίπτωση που ανιχνεύσει αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος πάνω από το επιτρεπτό, δεν χτυπάει την περιοχή!

Το σύστημα είναι τόσο εξελιγμένο που επιτρέπει σταθερές εντάσεις με απόλυτη ακρίβεια και φυσιολογική λειτουργία του μηχανήματος ακόμα και αν δουλεύει όλη μέρα ! Ασφάλεια και σταθερότητα σε κάθε παλμό με όλες τις νέες τεχνολογίες ενσωματωμένες σε ένα μηχάνημα!

Πως λειτουργεί

Eίναι τόσο δυνατές και ελεγχόμενες οι εντάσεις του που είναι το πρώτο Laser αποτρίχωσης  ALEXANDRITE της αγοράς που ισχυρίζεται ότι είναι αποτελεσματικός στις ξανθιές τρίχες και στο χνούδι!!!!

Lutronic CLARITY II

Συχνές ερωτήσεις

Με το Clarity 2 μπορούμε να κάνουμε ολοσωματικό σε 30 με 45 λεπτά!!!
Δείτε πόσο γρήγορο είναι:
https://www.instagram.com/p/CMJ-m-_AzEI/

Αντίθετα με άλλες μεθόδους, το Laser Alexandrite Clarity II είναι ασφαλές για όλους τους τύπους δέρματος και όλους τους φωτότυπους. Η σωστή χρήση του μηχανήματος εκμηδενίζει την πιθανότητα ανεπιθύμητων παρενεργειών.

Αυτό προϋποθέτει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Βέβαια είναι άλλο το να λέμε ότι ένα laser είναι ασφαλές για το σκούρο δέρμα και τελείως διαφορετικό, ίσως και λίγο εγκληματικό, το να λέμε ότι είναι ασφαλές σε μαυρισμένο δέρμα που έκανε μέχρι πρόσφατα ηλιοθεραπεία ! Για να το θέσουμε πιο απλά, ένα σκούρο δέρμα θα μπορούσε να αντέξει ένα πολύ ζεστό μπάνιο. Ένα πρόσφατα μαυρισμένο δέρμα όμως μπορεί να το νοιώσει και να πάθει ζημιά. Καλό είναι το δέρμα μας να μην έχει κανέναν ερεθισμό όταν κάνει laser και να είναι πλήρως ενυδατωμένο!

Η σωστή χρήση του Αλεξανδρίτη μόνο οφέλη μπορεί να μας δώσει. Όχι μόνο δεν προκαλεί καρκίνο ή δεν καταστρέφει τους λεμφαδένες και άλλα τρελά νοσήματα που κατά καιρούς του επιρρίπτουν, αλλά αντιθέτως, χρησιμοποιείται για την θεραπεία πολλών δερματικών παθήσεων. Μάλιστα όσον αφορά τους διογκωμένους επώδυνους λεμφαδένες, τα μπαλάκια που πιάνουμε ακόμα και μετά από το ξύρισμα, μέσα σε λίγες συνεδρίες με τον Αλεξανδρίτη θα δείτε ότι εξαφανίζονται. Θυλακίτιδες, λεμφαδενίτιδες, πανάδες, ευρυαγγείες, κύστη κόκκυγα και άλλες παθήσεις, έχουν βρει τον μάστορα τους και ο Αλεξανδρίτης αποτελεί την θεραπεία επιλογής!

Το laser Αλεξανδρίτης πήρε έγκριση το 1997 από το αμερικάνικο FDA και έκτοτε έχει κυριαρχήσει στην αγορά, υπερτερώντας κάθε άλλης μεθόδου αποτρίχωσης, ακόμα και από άλλου τύπου laser. Λόγω ασφάλειας και αποτελεσματικότητας .

Η σταθερή εκπομπή μονοχρωματικού φωτός στα 755nm και η απορρόφηση αυτού του φωτός από δομές του δέρματος που περιέχουν μελανίνη, όπως οι τρίχες, οδηγεί στην αύξηση της θερμοκρασίας μέσα στα τριχοθυλάκια και στην καταστροφή αυτών (επιλεκτική φωτοθερμόλυση).

Τα laser είναι τόσο αποτελεσματικά επειδή μπορούν να ελέγξουν με ακρίβεια το φως που εκπέμπουν. Ο χρόνος εκπομπής, το μήκος κύματος, τα επίπεδα ενέργειας, η διάρκεια παλμού, το εμβαδό της περιοχής που χτυπάμε, η διάμετρος της δέσμης του laser, το βάθος διείσδυσης του φωτός , ακόμα και το κενό μεταξύ των παλμών, είναι εξασφαλισμένα με απόλυτη ακρίβεια. Ένα μηχάνημα τέτοιας τεχνολογίας δεν θα πρέπει να συγχέεται με την φωτόλυση και τα IPL. Στο ινστιτούτο μας χρησιμοποιούμε τον συνδυασμό του Αλεξανδρίτη laser με το σύστημα ψυχρού αέρα CryoZ  για την απόλυτη ασφάλεια του δέρματός σας!

Αν και η ευαισθησία στον πόνο διαφέρει από άτομο σε άτομο, γενικά είναι μια καλά ανεκτή πρακτική στις περισσότερες περιοχές του σώματος. Το μπικίνι και το ανδρικό στήθος είναι πιο επώδυνα και για αυτό μπορούμε να τα προετοιμάσουμε με αναισθητική κρέμα . Η χρήση του κρύου αέρα κάνει τον Αλεξανδρίτη σχετικά ανώδυνο και γι’ αυτό την επιλέξαμε για το μηχάνημα μας. Εξάλλου ο κρύος αέρα μειώνει και τους ερεθισμούς

Ο ανταγωνισμός και εύκολη εισαγωγή από χώρες που ‘’αντιγράφουν’’ τις πολύπλοκες τεχνολογίες των μεγάλων εταιρειών και παράγουν πολύ φθηνά και αντίστοιχης ποιότητας μηχανήματα, είναι κάποιοι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή της συνεδρίας.

Γενικά, τα αυθεντικά και επώνυμα μηχανήματα παρέχουν ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες, αλλά στο ανάλογο κόστος. Πάντα υπάρχουν προσφορές αποτρίχωσης, αλλά μερικές φορές το φθηνό μας βγαίνει ακριβό, ακόμα και επικίνδυνο για το δέρμα μας.

Αν έχετε κάποια ορμονική διαταραχή, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών ή θυρεοειδοπάθεια είναι πολύ πιθανό να χρειαστείτε επιπλέον συνεδρίες σε ορμονοευαίσθητες περιοχές, όπως είναι συνήθως το πρόσωπο, το μπικίνι και το μέρος των μηρών. Καλό είναι λοιπόν, να έχετε ρυθμίσει με τον ιατρό σας αυτές τις διαταραχές προτού ξεκινήσετε laser.

Περισσότερες συνεδρίες, ειδικά στο πρόσωπο, μπορεί να χρειαστούν και γυναίκες στην εμμηνόπαυση!

Βάση της φυσικής του laser δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για το έμβρυο, αφού η δέσμη φωτός δεν φτάνει σε ιδιαίτερο βάθος και δεν διαπερνά το δέρμα. Πέραν τούτου , πολλοί γυναικολόγοι προτιμάνε την αποτρίχωση με laser ειδικά στο μπικίνι πριν τον τοκετό γιατί δεν προκαλεί μολύνσεις και λεμφαδενίτιδες στην περιοχή .

Η εγκυμοσύνη όμως έχει δυο τινά , πρώτον κάνει το δέρμα πιο ευαίσθητο και κατά συνέπεια την διαδικασία πιο επώδυνη και δεύτερον αυξάνει τον κίνδυνο υπέρχρωσης της επιδερμίδας και δημιουργίας πανάδων ή και μελάσματος.
Οπότε αν θέλετε να συνεχίσετε την laser αποτρίχωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, χρησιμοποιείστε αναισθητική κρέμα άφοβα και μπόλικη αντηλιακή προστασία καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας στην laser αποτρίχωση που λέει να αποφεύγουμε τις εγκυμονούσες πρώτου τριμήνου γιατί τότε είναι πιο αυξημένος ο κίνδυνος αποβολής,οπότε άντε να αποδείξεις ότι δεν φταίει το laser. Στο ινστιτούτο  μας ακολουθούμε αυτόν τον κανόνα!

Αυτό εξαρτάται από τους εξής παράγοντες:

  1. Πόσο καλό είναι το μηχάνημα;   Τα καλά μηχανήματα δεν πωλούνται στο ebay, δεν είναι καθόλου μα καθόλου φθηνά για τον αισθητικό – γιατρό, έχουν ακριβή τεχνολογία και εξαιρετικά ακριβείς παραμέτρους για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους. Ο Αλεξανδρίτης είναι αποδεδειγμένα με δεκαετίες μελετών, το πιο αποτελεσματικό και ασφαλές laser για αποτρίχωση.
  2. Πόσο μεγάλη αντίθεση έχει το χρώμα της τρίχας σας με το δέρμα σας;   Όσο πιο σκούρη και παχιά η τρίχα και όσο πιο λευκό το δέρμα, τόσο πιο εύκολη και αποτελεσματική η αποτρίχωση.
  3. Είσαι ορμονικά ισορροπημένη/ος;   Ορμονικές διαταραχές, πρόσφατη εγκυμοσύνη , πολυκυστικές ωοθήκες, ορμονικά σκευάσματα, θυρεοειδοπάθειες , εμμηνόπαυση κτλ επηρεάζουν τον κύκλο των τριχών και τις συνολικές συνεδρίες. Φυσικά ο αριθμός των επαναλήψεων στους άντρες είναι μεγαλύτερος λόγω της υψηλής τεστοστερόνης στο σώμα τους
  4. Ποια περιοχή χτυπάμε;   Η κάθε περιοχή του σώματος μας έχει διαφορετική αναγενή φάση, δλδ οι τρίχες μεγαλώνουν με διαφορετικό ρυθμό , αλλά και διαφορετική ευαισθησία στις ορμόνες του σώματος. Για αυτό τον λόγο οι γάμπες θέλουν λιγότερες συνεδρίες και το άνω χείλος περισσότερες
  5. Ακολουθείτε την συχνότητα επισκέψεων που σας προτείνουμε;   Η τρίχα πρέπει να χτυπιέται στην αναγενή φάση και μόνο. Αν εσείς δεν έρχεστε όποτε σας λέμε, τότε θα χρειαστείτε σίγουρα περισσότερες συνεδρίες

Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προσοχή πριν την εφαρμογή, εκτός από την ηλιοθεραπεία και την πρόκληση εγκαύματος. Σε μαυρισμένο δέρμα γίνεται εφαρμογή Laser, σε καμμένο όμως απαγορεύεται!

Μετά τη εφαρμογή μπορείς να επιστρέψεις κανονικά στις δραστηριότητές σου. Απαγορεύεται μόνο η ηλιοθεραπεία, και το Solarium για τουλάχιστον 1 εβδομάδα, η έντονη γυμναστική για 2-3 ώρες, το μπάνιο με καυτό νερό για 1 ημέρα, το έντονο τρίψιμο ή peeling στην υπο-θεραπεία περιοχή για 2 ημέρες.

Το κόστος του laser έχει πέσει τα τελευταία χρόνια γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι το προτιμούν από τις άλλες μεθόδους. Βέβαια , τα σοβαρά μηχανήματα έχουν και μεγάλα κόστη, τόσο αγοράς όσο και συντήρησης, οπότε δεν προβλέπεται περαιτέρω μείωση των τιμών.

Για να επιλέξετε το κατάλληλο ινστιτούτο- ιατρείο , αποφύγετε τις προσφορές από εκπτωτικά κουπόνια , συνήθως αφορούν φθηνά μηχανήματα ή κακές ρυθμίσεις με κάκιστο αποτέλεσμα για το οποίο δε θα βρείτε άκρη.

Καλό είναι να επιλέξετε μια μέση τιμή και να ξεκινήσετε με όσες περιοχές σηκώνει το πορτοφόλι σας, παρά να ξοδέψετε λεφτά χωρίς όφελος σε δελεαστικές προσφορές του διαδικτύου.

Μπορείτε να μάθετε τις τιμές μας με ένα τηλεφώνημα στο 2231020130 ή μια επίσκεψη στον χώρο μας, χωρίς καμία δέσμευση.

Επικοινωνία
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Σάββατο: 10:00 – 16:00

Κυριακή: Κλειστά

Newsletter

La Mia Estetica © 2024 All rights reserved.
Designed By Ornicom Web Solutions

La Mia Estetica © 2024 All rights reserved.
Designed By Ornicom Web Solutions