Laser Διοδικό

Laser LADIVA PLUS+PRO 4D

Aποτελεί ένα νέο, τεχνολογικά προηγμένο 4 σε 1 laser το πιο δυνατό της αγορας για αποτρίχωση ,το οποίο συνδυάζει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο όλα τα πλεονεκτήματα του συμβατικού Laser Alexandrite.

Το μηχάνημα αποτρίχωσης LADIVA PLUS+PRO 4D συνιστάται για:

Την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας

Το LADIVA PLUS+PRO 4D laser εκμεταλλεύεται πλήρως την βαθειά διείσδυση καθώς και την υψηλή απορρόφηση της ενέργειας από την μελανίνη που προσφέρει η ταυτόχρονη εκπομπή των 4 τεσσάρων διαφορετικών μηκών κύματος που διαθέτει:

  • 755nm Alexandrite: Μέγιστη μελανίνης και ρηχή διείσδυση στο δέρμα.
  • 808nm Diode laser: Το «κλασικό» μήκος κύματος για την αποτρίχωση.
    Μέτρια απορρόφηση μελανίνης και βαθύτερη διείσδυση στο δέρμα σε σχέση με τα 755nm. Ιδανικό για τους περισσότερους τυπους τριχας κανονικού πάχους με μέσο βάθος ρίζα και χρώμα.
  • NEW 940nm: Μέτρια απορρόφηση μελανίνης και αυξημένη διείσδυση. Ιδανικό για ανοιχτόχρωμές- κόκκινες τριχες των οποίων οι ρίζες είναι κάπως ρηχές.
  • 1064nm ND YAG: Η χαμηλότερη απορρόφηση μελανίνης συνδυάζεται με τη βαθύτερη διείσδυση. Ιδανικό για όλους τους τύπους σκούρων τριχων που είναι βαθιά ριζωμένες σε περιοχές όπως η πλάτη, το τριχωτό της κεφαλής, οι μασχάλες και η ηβική περιοχή.

Το LADIVA PLUS+PRO 4D laser θεωρείται αυτή την στιγμή η πλέον ολοκληρωμένη και τεχνολογικά εξελιγμένη λύση στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας (ΟΛΩΝ των ειδων τριχοφυιας), εξασφαλίζοντας το ΜΕΓΙΣΤΟ επίπεδο αποτελεσματικότητας και ασφάλειας για ΟΛΟΥΣ τους φωτότυπους του δέρματος.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Διοδικό

Συχνές ερωτήσεις

Το Διοδικό Laser προσφέρει την πιο αποτελεσματική λύση στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με τρόπο γρήγορο, ανώδυνο και ασφαλή. Η δέσμη φωτός του Laser δρα επιλεκτικά στο θύλακα της τρίχας και είναι ακίνδυνη. Δεν βλάπτει το δέρμα, δεν προκαλεί παρενέργειες και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.
Είναι η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος αποτρίχωσης για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες και προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα.

Το Διοδικό Laser εκπέμπει μια μονοχρωματική δέσμη φωτός που αναγνωρίζεται από τη μελανίνη της τρίχας με στόχο την καταστροφή του θύλακα της σιγά σιγά.

Η συνεδρία με Διοδικό Laser είναι ανώδυνη λόγω της ψυχόμενης κεφαλής από ζαφείρι που έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος και επομένως δεν επιφέρει αίσθημα πόνου. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορεί να παρατηρηθεί μονάχα ένα μικρό ερύθημα, το οποίο όμως υποχωρεί αμέσως.

Όχι, η εφαρμογή Διοδικού Laser δεν είναι καθόλου επικίνδυνη, καθώς στοχεύει μόνο την μελανίνη στο θύλακα της τρίχας και δεν διεισδύει στο σώμα, ούτε επηρεάζει άλλα όργανα.

Το Διοδικό Laser αποτρίχωσης μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα. Το αποτέλεσμα και ο αριθμός των συνεδριών εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Ωστόσο καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση στους βλεννογόνους, στις θηλές, στο μεσόφρυο αλλά και πάνω στον θυρεοειδή αδένα.

Ο αριθμός των θεραπειών που θα χρειαστούν διαφέρει από άτομο σε άτομο, αλλά κατά μέσο όρο ορίζεται στις 8 συνεδρίες. Εξαρτάται από το χρώμα, το πάχος της τρίχας, την περιοχή του σώματος και τα επίπεδα των ορμονών του κάθε ατόμου. Ωστόσο για την περιοχή του προσώπου, επειδή συχνά επηρεάζεται από ορμονικές διαταραχές, δεν μπορούμε να ορίσουμε τον ακριβή αριθμό συνεδριών.

Κάθε συνεδρία γίνεται 1 φορά το μήνα. Στο Διοδικό Laser δε χρειάζεται η εφαρμογή επαναληπτικής συνεδρίας γιατί καλύπτεται πάντα το 100% της θεραπευμένης περιοχής.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί τοπικό ερύθημα (κοκκινίλα) ή περιθυλακικό οίδημα.

Η χρήση laser στη περίοδο της εγκυμοσύνης επιτρέπεται πάντα μόνο με την σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου.

Διοδικό Laser μπορούμε να εφαρμόσουμε και τους καλοκαιρινούς μήνες και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Είναι το μοναδικό laser για ασφαλή και ακίνδυνη αποτρίχωση σε μαυρισμένα δέρματα.

Το Διοδικό Laser εφαρμόζεται με 100% ασφάλεια & επιτυχία όλο το χρόνο. Η ιδανικότερη περίοδος , εάν μπορούμε να πούμε, είναι ο χειμώνας καθώς φοράμε ρούχα και δε χρειάζεται να προσέχουμε ιδιαίτερα την έκθεση στον ήλιο.

Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προσοχή πριν την εφαρμογή, εκτός από την ηλιοθεραπεία και την πρόκληση εγκαύματος. Σε μαυρισμένο δέρμα γίνεται εφαρμογή Laser, σε καμμένο όμως απαγορεύεται!

Μετά τη εφαρμογή μπορείς να επιστρέψεις κανονικά στις δραστηριότητές σου. Απαγορεύεται μόνο η ηλιοθεραπεία, και το Solarium για τουλάχιστον 1 εβδομάδα, η έντονη γυμναστική για 2-3 ώρες, το μπάνιο με καυτό νερό για 1 ημέρα, το έντονο τρίψιμο ή peeling στην υπο-θεραπεία περιοχή για 2 ημέρες.

Με το Διοδικό Laser δε χρειάζεται επαναληπτική συνεδρία. Καθώς η εφαρμογή γίνεται σε ξυρισμένη επιφάνεια πετυχαίνουμε κατευθείαν το στόχο μας. Έτσι αποτρέπουμε την πιθανότητα δημιουργίας λεπτών τριχών και την ευαισθητοποίηση της περιοχής.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Οι τρίχες καθυστερούν να βγουν, το δέρμα γίνεται πιο απαλό και τα σημάδια και τα σπυράκια που υπήρχαν μειώνονται.

Επικοινωνία
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00

Σάββατο: 10:00 – 16:00

Κυριακή: Κλειστά

Newsletter

La Mia Estetica © 2024 All rights reserved.
Designed By Ornicom Web Solutions

La Mia Estetica © 2024 All rights reserved.
Designed By Ornicom Web Solutions